IJSLAND-1920x1080

IJSLAND-1920x1080

OVER ONS & CONTACT

HET GEZICHT ACHTER THE NEW JOURNEY

Sinds 2019 zijn wij The New Journey gestart. Marloes (27) woont in het hart van Arnhem en is sinds jonge leeftijd bezig met reizen en nieuwe culturen ontdekken. Haar eerste grote backpack reis maakte zij naar Thailand, Cambodja en Vietnam. Madeleen (27) woont in het centrum van Amersfoort en houdt ervan om te reizen naar bijzondere bestemmingen. Ze heeft een jaar in Zweden gewoond en sindsdien voelt dit land een beetje als tweede thuis.
 

Wij hebben elkaar meer dan 15 jaar geleden leren kennen via de middelbare school. Marloes heeft daarna Sociale Wetenschappen gestudeerd en Madeleen de studies Bedrijfskunde en Marketing. We zijn allebei werkzaam in Nederland en hebben naast onze baan The New Journey opgericht. Met deze website willen we laten zien dat duurzaam reizen naar fantastische bestemmingen zorgt voor een positieve impact en waardevolle herinnering. Wil je hier meer over weten? » Lees hier meer.

“Responsible travel is not only better for our world, it's also more interesting and memorable. Responsible tourism is the future of travel." 
Simon Reeve

WIL JE SAMENWERKEN MET THE NEW JOURNEY? 

REISPLANNER

DEZE REIZEN GAAN WE BINNENKORT MAKEN
italy.jpg

DOLOMIETEN

SEPTEMBER 2020

In verband met het coronavirus maken we komende tijd vooral reizen in Europa en in eigen land! 

Opmerking: alle foto's die op onze site staan bij de reisverhalen zijn gemaakt door onszelf. Behalve de beelden op deze pagina in bovenstaande banner (aangezien we deze plekken nog niet hebben bezocht). De beelden die in deze banner getoond worden komen van Unsplash.

GET IN TOUCH

JE KRIJGT ZO SNEL MOGELIJK EEN REACTIE VAN ONS

The New Journey is een Nederlandse reisblog van Marloes en Madeleen. Ze reizen de hele wereld over op zoek naar unieke momenten van reisgeluk in combinatie met duurzaamheid.

Meer weten? » Klik hier.

  • Facebook The New Journey
  • Instagram The New Journey
  • Pinterest The New Journey

STAY IN TOUCH